Ayazağa İlkokulu
AYAZAĞA MAH. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK CAD. AYAZAĞA ILK VE ORTA OKULU BLOK NO: 4 SARIYER / İSTANBUL

VİZYON

Ayazağa İlkokulu olarak: Biz; bütün öğrencilerimizin öncelikle öğrenmeyi öğrenmelerini, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında birey olarak farkındalıklarını hissettirmek onları sürekli gelişim içerisindeki hayat becerilerini kazandırmaktır.

MİSYON

Ayazağa İlkokulu olarak: Öğrencilerimizin değişim ve gelişimini, değişirken öz değerlerimizi yitirmemeyi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği Çağdaş uygarlıklar ve medeniyet yolunda yürümeyi hedef almaktır.

Başarılarımız Ana Menüde sunulmuştur.

Normal Öğretim

09.10 14.20

Okulumuz Sarıyer ilçesinin Ayazağa mahallesinde yer almaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz genellikle Ülkemizin Karadeniz bölgesinden göç etmiş değerli Velilerimiz ve Öğrencilerimize eğitim vermektedir.